AMPA Trentapasses

La web de l’Ampa del CEIP Trentapasses, (Vilalba Sasserra)

La web de l’AMPA Trentapasses 5 Març, 2007

Filed under: General — ampatrentapasses @ 9:42 pm

Hola a tots.
A principis d’aquest curs escolar ens plantegem la possibilitat de tenir un espai de comunicació a internet com a complement als tradicionals sobre paper. De seguida ens vam adonar que havíem d’aprofitar-nos de tot el potencial que la nova eina ens oferia; articles, comentaris als articles, fotos, enllaços, arxiu de documents d’interès, participació, etc.

És aquest el motiu d’aquest espai web AMPA Trentapasses i que te com a URL l’adreça: http://www.ampatrentapasses.wordpress.com

Si desitges plantejar un tema en aquesta web pots, o bé comunicar-lo a algu membre de L’ Ampa o escrivint un missatge a la direccio electrònica ampatrentapasses@gmail.com.

Recorda que pots participar del missatge que sigui del teu interes simplement prement en l’enllaç amb el text en angles “Add comment” que apareix sota cada missatge.

Registra’t enviant un missatge electrónic amb el titol “REGISTRE” i al cos del missatge el teu nom i cognoms i el teu curs; així podràs rebre puntualment notificacions dels esdeveniments mes pròxims.

Solament hi ha una cosa prohibida en aquesta web; no usar-la.

Nota:
Aquesta web es desenvolupa en un entorn on es barregen l’anglès i l’espanyol ja que les caracteristicas de l’allotjament (wordpress.com), com de l’eina utilitzada (wordpress) com del tema gràfic (Blix by Sebastian Schmieg) així ho ha determinat.

Anuncis
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s